lill-lördag

Som ni ser har jag inte uppdaterat på ett par dagar.. Men det är pga att jag har en datanörd till pojkvän, som sitter vid datorn 24/7.



Dem senaste dagarna har jag inte gjort så mycket. Typ bara vart hemma och latat mig. Förutom i söndags, då var Tiia, Ida, Jimmy och Blees, Patrik här och drack. Det slutade med att Blees vart hämtad av sina föräldrar och Ida, Tiia och Jimmy åkte hem.. Patrik stannade kvar tills på morgonen..

Idag är det ju lill-lördag, och det betyder fest! Ska snart åka till Älvsjö där det ska festas enda in i småtimmarna... :)


image132

Skål!

bajsapa



Jag älskar verkligen denna video..

youtube



Cool kille, eller vadå?





Hur vuxen är jag?

Vuxenpoäng.com - Hur vuxen är du egentligen?

Din vuxenpoäng är: 14.1

 

Din ålder borde vara 25.8 enligt Sveriges Vuxenpoängsstyrelse

http://vuxenpoäng.com


ny pappa

Igår var jag och T på kolgrillen och åt middag. Kycklingsouvlaki och couscous, min älsklingsmaträtt. Sedan var vi på bio, vi såg 1408. Den var inte precis som jag hade förväntat mig. Inget blod eller något i filmen. Fast den var bra. Den får 4/5.

Idag ringde min mamma och sa att jag skulle få en ny pappa.. Haha.. Gissa vem? Anders lago. Hon hade tydligen stått och dansat med han på Olga´s igår.. Hoppas hon inte menar allvar.. HAHA...



Min nya pappa?

friday

Igår kväll åkte jag & Toni hem till Jonny, dem skulle förkröka eftersom att dem skulle ut på krogen. Mimmi kom förbi också.. Vid tiotiden tog vi bussen till Södertälje centrum, Toni, Jonny & Mimmi drog till Stanley´s och jag åkte vidare till Saltskog. Gick hem till Daniel där Micke, Jimmy och Andreas var. Jag satt och kollade på när dem lirade fifa.. Fick sällskap hem av Micke vid 2-tiden.. Toni kom hem vid halv tre, med sig hade han kebabtallrik. MUMS! När vi hade ätit tog vi en sväng förbi hans arbetskompis Erik som bor på samma gård som oss. Jag var där ca en timme, sen gick jag hem för att jag hade ont i huvudet och ville sova, Toni stannade kvar.

Vaknade runt kl ett idag. Sitter just nu och väntar på att älsklingen ska vakna, så att man kan bestämma vad man ska göra idag.. Kanske bio, vem vet. Jag vill ju se Supersugen eller 1408.


image126      eller         image127

bullbakning

Hej!

Igår kväll kom Sig över hit, vi satt och snackade en massa och kollade på tv. Sedan så sov hon över här. :)
Vaknade kl sex imorse av att hennes väckarklocka ringde.. Gick upp en sväng och efter tio min gick jag och la mig igen.. Somnade direkt. Min egna väckarklocka ringde kvart i tio, eftersom att Linda (Tonis syster) skule komma förbi. Först gjorde vi degen till bullarna, och sedan gick vi ut med Daisy. När vi kom in igen hade degen jäst klart och då började vi baka bullarna... Dem vart hur goda som helst!

Ska snart kila ner i tvättstugan..

Ikväll får jag se vad som händer.... Det visar sig. :)



image125

cosmopolitan

Godkväll ;p

Råkade slockna på soffan efter mitt lilla blogginlägg idag.. Vaknade vid kl åtta. Då traskade jag och Toni ner och handlade. Var ju tvungen att köpa ingredienser till imorgon, ska ju baka bullar. Vi köpte även grönsaker och lite annat, för att vi skulle göra ost & skinksallad. Fick Cosmopolitan av T, fick med ett parfymprov på Mariah Carey´s nya parfym. Den luktade jättegott!

Nu ska jag gå & kolla på tv!
Later.


image124
hey

höstlov

Äntligen är det lov! För min del iallafall, har ju tagit ledigt imorgon så...

Idag vaknade jag trött som tusan, pga att jag inte fick sova inatt för vår vilda katt. Hon sprang runt och förde oväsen så att jag inte kunde sova. När jag väl hade tagit mig upp ur sängen var det bara att slänga i sig frukost och sminka sig, sen ta bussen till skolan. Hade prov första lektionen, i foto. Det gick väl hyffsat bra.. Sedan hade vi teckenspråk där vi fick lära oss några nya ord. Efter skolan så åkte jag och gymmade. Och nu sitter jag här! Ska väl ta och laga mat snart... Typ svampsoppa. MUMS!


En fråga bara.. Vilken helg är det Halloween?


image123

myggan

Jahapp.. Så sitter man här ensam, som vanligt! T är och jobbar natt. :(
Jag har suttit hemma hela dagen, glott tv osv.. Ville dra och träna, men ingen ville följa med. Så jag får åka dit imorgon istället!

Ska kolla på myggan snart på kanal 5. :)

image122

Vad tycker ni om serien Myggan?

skolk!

Idag var jag en stygg flicka och skolkade från svenskan, låg hemma och sov istället. Det är rätt så onödigt att gå till skolan när man bara har en lektion.


Saker att göra dem närmsta dagarna:

♥  Idag: kanske åka till Ikea och inhandla lite nya saker
♥  Imorgon: skola + träna
♥  Fredag: Tonis syster kommer hit och hälsar på, baka bullar
♥  Lördag: antagligen festa



Uppdaterar senare...

UTVECKLINGSSAMTAL

Hallå :)

Idag har jag haft utvecklingssamtal i skolan. Det gick rätt bra faktiskt, förutom mitt lilla IG i Samhällskunskap, men det ska jag som sagt rätta till genom att göra ett litet prov.

Efter utvecklingssamtalet åkte jag och gymmade. Gjorde alla maskiner + cyklade en halvtimme. Efter passet kände jag mig jätteduktig, har inte vart där på en vecka så! Träffade även på Jessica, Sophie & Michelle som var och badade där.

När jag hade gymmat klart så duschade jag och fixade mig, sedan åkte jag hem. Slocknade på soffan (ovanligt?). Vaknade väl upp vid sextiden.

Nu sitter jag och väntar på att Ugly Betty ska börja och sedan kommer Desperate housewives.

image121

värva

Bli medlem på http://gratisgen.se/?ref=31331 och värva 7 vänner och välj bland massor av sköna prylar!

Vem vill inte ha typ en webcam gratis? Eller presentkort?

Så bli medlemmar ni som läser!

26 days left

Nu är det bara 26 dagar kvar tills jag fyller 18. :) Jag längtar!


Det som står högst upp på min önskelista är:


   

säg omelett!

Såååå, nu är jag mätt och belåten. Har precis gjort två st omeletter med skinka & ost på. Det smakade suveränt!

Idag har jag vart med Josephine, vi åkte till Nykvarn och hälsade på Mathias & sedan åkte vi och sa hej till Jimmie.

Har tvättstugetid idag mellan 19-22, orkar verkligen inte. Det skulle ha varit skönt att bo hemma, isåfall skulle ju min mamma ha tvättat kläderna åt mig. Men icke sa nicke...

Ha en bra söndagskväll!




image114      Recept på 1-2 omeletter med skinka & ost
     
      2 ägg
      3 msk mjölk
      salt & peppar
      1 skiva strimlad skinka
      2 skivor ost
   
Vispa 2 äggulor med mjölken. Vispa äggvitan och blanda den i äggsmeten. Häll smeten i en varm stekpanna. Lägg skinkan och osten på ena hälften av omeletten och vik andra hälften över. Grädda omeletten på medelvärme. Pynta med valfria grönsaker.

21 oktober

Igår kväll var jag med Josephine, som jag inte vart med på några månader. Vi tog en liten tripp med bilen. Vi åkte hem till Alexander min kompis som precis flyttat till Sorunda, men vägen dit var inte den enklaste. Vi tog världens omväg!!! Efter en timmes bilfärd var vi iallafall där. Stannade där ca en halvtimme, sen åkte vi hem. Stannade till på donken och hämtade lite mat. När jag kom hem så somnade jag som en stock!

Idag vet jag inte vad jag ska göra! Får se vad som händer.

chow mein

Igår kväll så kom Nathalie, Magnus och Andreas förbi här. Vi satt och drack lite smått, och det blev att vi stannade hos mig hela kvällen, eftersom att inget annan hände. Dem drog väl vid kl två nångång. Vid 6 på morgonen kom Toni och Jonny hem, dem var verkligen på lyset...

Vaknade hyffsat tidigt idag, fixade mig och åt frukost. :) Nu sitter jag här och har precis lagat mat! Har invigt den kinesiska kokboken jag fick av Asko förra året när jag fyllde år. Lagade Chow mein på fläskkött, otroligt gott!







Sitter och funderar på vad man kan göra ikväll, har lite alternativ om man säger så...

mössprovning

Idag hade vi mössprovning i skolan. Jag beställde min mössa + ett paket med lite smått&gott i. Nu längtar jag verkligen till studenten! :)

Efter mössprovningen åkte jag ner på stan, kikade in på JC och hittade ett linne, som älsklingen sedan köpte åt mig. Efter det gick jag in på HM och där köpte han ännu mer till mig, en mascara & en ny rouge. :) He is so sweet.



    


Nu ska jag strax duscha och fixa mig, sen är det bara korka upp!
Vi ses i dimman!


förbannelse

Hej.

Har vart hemma ännu en dag från skolan, eftersom att jag är sjuk. Jag vaknade vid tolv, loggade in på msn. Jenny kom med förslaget att jag skulle komma över till henne med min lilla kisse. Och det gjorde jag! Har aldrig sett Daisy så rädd som när vi var ute, hennes hjärta slog i hundranittio.. När vi kom hem till Jenny så började hon fräsa åt hennes katt.. Har aldrig sett henne så arg... Hon fräste t o m på mig! Det såg ut som att hon hade en förbannelse eller något. ;p Vi lät katterna hälsa lite på varandra och sedan fikade vi. Och nu är jag hemma igen!

Funderar på vad man kan göra idag.. Vill så gärna träna, men det är inte så bra när man är sjuk.


Här bjuder jag på en bild på den lilla förbannelsen:



image107

nyklippt!

Hela dagen har spenderats framför datorn typ... Har vart så krasslig att jag inte har orkat göra något alls idag. Men vi femtiden åkte jag ner till frisören för att klippa och slinga mitt hår. Jag vart rätt nöjd med resultatet!


Före:                                                  Efter:

                                   


Inte för att man ser så mycket på bilderna.. Det är dålig kvalité osv. Men så vart skillnaden iallafall!


sjukling

Hejhej.

Igår och idag har jag bara legat hemma och tyckt synd om mig själv. Börjar nämligen bli sjuk, har ont i öronen, är snuvig och har en jädrans hosta.. Så det blir att stanna hemma från skolan imorgon.

Har b la kollat på filmen "På smällen" idag, trodde faktiskt att den skulle vara jättebra, men det var den inte! Den gick att kolla på iofs.

Imorgon eller på onsdag ska jag slinga mitt hår  + klippa mig, behöver lite omväxling på hårfronten. Det var snälla Steffe som gav mig pengar till det i present, i förskott. :)


image102






Kan inte allt bli som förut? :(

haha

"Om jag hade haft en f***a så skulle jag inte suttit här.
Då skulle jag ha vart gift med mig själv och antagligen suttit hemma."



KLOCKREN!


ONDSKAN

Det blev ingen hemma-sittar-kväll igår iallafall.. Drog hem till Acke där det var lite folk. Minns inte när jag drog därifrån, men rund om fötterna var jag! Tog sedan en taxi till Enhörna, haha... Vaknade upp där imorse, åkte hem.. Och har legat hemma hela dagen. På kvällen var jag hos Asko, vi satt och kollade på filmen "Ondskan" och smällde i oss en massa godsaker.

Nu har jag precis kommit hem, jag tänkte sitta fastklistrad här vid datorn och kolla film eller något tills T kommer hem!

image101

trist

Det var egentligen tänkt att jag skulle ha åkt till Nynäshamn ikväll och hälsat på en killkompis som flyttat dit, men så vart det icke.. Jag slängde på mig kläder och smink i sista sekund för att springa ut till bussen, men någonstans där mitt-i-mellan så ångrade jag mig. Så nu får jag skylla mig själv för att jag har haft världens tråkigaste fredagskväll. T jobbar, så det gör ju inte saken bättre. Det enda sällskapet jag har för tillfället är min lilla katt som ligger i koma på soffan.

Jag får väl sätta mig och lösa korsord eller något! *Suck*

(Skämt åsido)


Estockholmo

Äntligen helg! Och det är inte en vanlig helg som består av fre-lör-sön, för vi var lediga idag + att vi är lediga på måndag. Jippi!

Igår kväll åkte jag, Mimmi och Ullis hem till Daniel på kvällen. Vi satt och drack lite groggar osv. Vid tiotiden åkte jag hem, eftersom att jag skulle upp tidigt idag för att åka till Stockholm.

Vaknade kl tio av att väckarklockan ringde, snoozade en halvtimme och gick upp som en mumie från sängen. Fixade iordning mig, sedan bar det av till huvudstaden med T. Vi skulle möta upp hans syster och kolla efter jacka åt henne. Vi gick väl runt 4 timmar för att hon skulle hitta en. Vi åkte hem vid tre med tåget och när vi var i Södertälje så tog jag bussen till stan ensam för att titta runt lite om jag hittade något... Och det gjorde jag! Det vart ett nytt linne och ett par hotpants. :)

Nu sitter jag här och försöker klura ut vad jag ska göra ikväll..

Vad ska ni göra ikväll?

image100

LEDIG DAG

Hej :)

Igår var det en riktig seg dag i skolan, började 08.15 och slutade runt 15.30. Efter skolan åkte jag ner på stan och mötte älsklingen, sen gick vi till systemet och handlade lite gott! När vi kom hem så drack jag några glas vin & T drack öl. Somnade i skaplig tid..

Idag har jag vart ledig från skolan. Åkte ner på stan med T vid kl 12. Det första vi gjorde där var att äta, på Östersjön. Eller, jag åt knappt. Fick i mig 3 friterade kycklingbitar och lite ris, sen var jag proppmätt. De senaste tre dagarna har jag knappt ätit något, för att jag inte fått i mig något.. Magen säger liksom ifrån, förstår inte varför. Aja, efter att vi hade vart på Östersjön så gick vi och kollade runt lite, på jakt efter en present till T:s mamma som fyller år i helgen.

Nu sitter jag här och tar det lugnt, ska väl gå ut på en promenad snart. :)

Ha en bra dag.



Juste.. Det sägs att det ska börja snöa imorgon. *BRRRRRRRR*

DIAMONDS

Vänner är som diamanter: värdefulla, sällsynta & svåra att hitta.

Det stämmer verkligen...


image95

Helgen + idag

I helgen tog jag det bara lugnt, låg hemma och kollade på film osv. Såna dagar behövs också! Igår kollade jag på Disturbia & Evan Almighty, dem är verkligen värda att se!

    



Imorse när jag vaknade upptäckte jag att min lilla Daisy blödde ur munnen. Fick verkligen panik, ringde Toni och bad han komma hem från jobbet för att kolla till kissen.. Hon hade fått ett litet metallspån mellan tänderna som satt fast... Fick slita bort det med mina händer! Tyckte så synd om min lilla sötnos som fick blod på pälsen och allt..

Idag efter skolan åkte jag & Sophie och gymmade, riktigt bra gjort!
Nu sitter jag och väntar på att Toni ska vakna ur sin koma...


Vad har ni gjort idag?

svara på detta

1. Vad tror du att alla andra tycker om mig?
2. Har vi haft sex?
3. Dricker jag alkohol?
4. Röker jag?
5. Skulle du stå ut att bo med mig i två år?
6. Skriv en mening där mitt namn är med
7. Tycker du att jag har bra musiksmak?
8. Har vi samma humor?
9. Skulle du våga dela säng med mig?
10. Vad är jag bra på?
11. Vilket yrke skulle passa mig?
12. Min sämsta egenskap?
13. Är jag självisk?
14. Hur luktar jag?
15. Har jag gjort något bra för dig?
16. Vilket/vilka uttryck använder jag ofta?
17. Vad gjorde jag bra första gången vi sågs?
18. Tänker du kopiera det här så att jag får svara på ditt?

boring

Ta fram din mobil och skriv ned namnet på den i telefonboken som ligger på det numret som står här:
12. Chrisse
21. Erik
24. Gurkan
35. Jocke Ahlin
36. Johan, Sunny beach
37. Joni
40. Josephine
48. Louis
54. Max
66. Nathalie
72. Pappa


Har du pussat nummer 72? Min pappa? Jadu, när jag var liten kanske.
Vilket är ditt bästa minne tillsammans med nummer 36? Alla kvällar vid poolbaren.
Har du träffat nummer 48? Ja, det är min gympalärare.
Är nummer 54 söt? No comments.
Vad var ditt första intryck av nummer 35? Det minns jag inte..
Hur träffade du nummer 12? Genom en kompis.
Gillar du nummer 21? Jo, han är snäll. :)
Har du träffat nummer 40 den senaste månaden? Nej, det tror jag inte! 
När såg du nummer 72 sist? Förra veckan.
Har du varit i nummer 66 hus? Nej, men utanför. ;p
När är nästa gång du ska träffa nummer 24? Vet inte.
Är du nära vän med nummer 37? Nää...
Har du gått på bio med nummer 40? Ja, det tror jag.
Skulle du kunna gå ut med nummer 72? Skulle kunna gå ut och äta med pappa ja.
Vad pratar du och nummer 54 oftast om? Vi brukar aldrig prata typ..
Känner du nummer 48? Nja!
Skulle du kunna ge nummer 21 en kram? Klart.
Hur är vänskapen mellan nummer 36 och 54? Dem känner inte ens varandra.
Har nummer 12 ett förhållande? Ja.
Har du velat slå 40 i ansiktet? Ja, faktiskt.. Haha, i Bulgarien.
Hur träffade du nummer 35? Träffade honom genom Jessica.
Har du sovit hos nummer 54? Nej.
Vem känner du bäst av nummer 66 och 37? Nathalie.

KANELBULLENS DAG

Igår var det en helt vanlig skoldag + att det var kanelbullens dag. Jag hade bestämt mig för att baka bullar, men så vart det inte. Fick nöja mig med att min lillasyster kom över med ett par som hon hade bakat. :)

Idag är det fredag, eller nu är det ju lördag, eftersom att klockan har passerat tolv. Dagen har spenderats hemma framför tv:n. På kvällen lagade jag & Toni middag, det vart: fläskfile, tzatziki och bulgur. Gott var det iallafall. Jag har legat och kollat på tv hela kvällen.. Kollade på filmen "Psycho" den nyaste versionen, den suger verkligen!

Imorgon ska min morbror och hans sambo komma  och hälsa på hemma hos mig & Toni. Ska väl bjuda på lite fika osv. Sen får vi väl se om vi åker till IKEA och köper lite nya saker. Kvällen har jag inte planerat ännu, men hoppas på något roligt!

image91


Blir du sugen på bullar när du ser den här bilden?
Det blir iallafall jag!

???

Du/ni som läser min blogg?
Säg vilka ni är! Är väldigt nyfiken...

känd från tv

Idag var en del av klassen på Junibacken som sagt.
När vi skulle ta bussen dit från centralen så såg vi nån kändis, men vi kom inte på hans namn! Attans, det gör mig irriterad fortfarande.. Hatar att inte komma på saker, när man har det på tungan! På Junibacken gick vi och kollade runt lite, det var BARA småbarn där. Men det är ju självklart, eftersom att det är ett ställe för barn. Vi kollade på en föreställning med Karlsson på taket också. Sedan åkte vi till Pizza Hut för att äta. När vi var mätta och belåtna gick vi längst upp i kulturhuset och kollade där snabbt. Sedan skjildes vi alla åt, eller aa, nästan alla. Jag gick med Sophie, Malin, Therese och Elina och kollade runt lite.  När vi gick in på PUB så gled vi in på affären där BB-Anton, Carina och Peter jobbar. Såg dem även dem inne i affären. Haha...

                                 


Efter en timmes traskande med Sophie och gänget så bestämde jag mig för att gå ifrån dem, och det gjorde jag! Gick in på skopunkten och köpte ett par skor & sedan in på hm och köpte strumpor. :) Sedan tog jag tåget hem, och här sitter jag för tillfället!

Här är en bild på skorna jag köpte:


sweetiepie

http://youtube.com/watch?v=5k_LZbS5oig

kolla in länken... sjukt söt!


btw, vet någon hur man lägger upp filmsnuttar på bloggen?

update

Så har hela måndagen gått...


Idag var jag först i skolan, sedan åkte jag och gymmade. Det gick väldigt bra, börjar komma in i det där nu. Efter gymmet åkte jag hem. Och SLOCKNADE på soffan. Som vanligt då... Vaknade upp vid åtta, kollade på ID. :) Nu sitter jag här och väntar på att mamma ska ringa. För jag ska få svar på om jag får köpa min jacka imorgon eller inte. Imorgon åker den delen som har förskola, skola och fritidshem som inriktning till Junibacken. Efter det ska vi äta på pizza hut och efter det gå till kulturhuset. Aja, ska inte klaga.. Man slipper ju en dag i skolan!

Nää, ska ta och ringa mamma nu, eftersom att trögot inte ringer mig!


image85


monday again

Så var det måndag igen...

Vaknade för ca en timme sen. Det var riktigt kämpigt att gå upp, men det är smällar man får ta. Ska ta bussen om tio minuter, så att jag kommer i tid till skolan. Första lektionen är teckenspråk, så det är rätt lugnt iallafall.

Efter skolan ska jag och träna, eftersom att jag inte var där i helgen.

Skriver mer senare!